currently activities

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, October 13, 2010

car accident part 2

aku tgh dgar lagu justin-what goes around comes around..lagu ni mmg aku nk tujukan kat minah yg langgar keta aku..(even lirik dia xkena pun..cuma konsep ja..harhar)

geram gila aku..janji kul 930pg ni nk p workshop skali..alih2 dia ckap dia ada keja..fine..aku ajak rumet aku shakila temankan aku g workshop kat pekan jelutong sana..kiranya aku balik ke usm naik motor la ngan shakila..seb bek shakila sanggup postpone keja lab dia utk temankan aku...trima kasih shakila..workshop ni pun mmg minah langgar keta aku yg pilih sbb dia ckp murah..aku ikut ja, asal dia ckp nk byarkan bil..

nk dijadikan cerita..naik motor td hujan lebat bangatt..aku kesian kat shakila..sbb dia bwa motor..abes basah kami dua..pas2 mulala aku teringat zaman degree dlu nek moto ujan2..xda hal la..mlas nk benti2

uncle tu suh aku amik keta kul 530pm japgi..aku gtau kat bdak langgar keta aku, suruh antarkan aku kat wokshop..dia ckp dia ada keja smpai kul 7pm..aku pun minta la dia antar aku awai klu xbole on time sekalipun...dia ckp kul 4pm bole la..mcm la aku ada choice, aku setuju ja dia antar kul 4pm nanti..alih2 td dia kal balik..dia ckp mmg xle antar lgsung, n suruh aku naik bas gi jelutong..tyme ni mmg aku dah masuk tahap maki la..darah nek trus..aku xtau nk buat apa..trus nangis sbb sedih bila keadaan jd camni..sensitip plak..xpa2..aku cuma harap 1 hari dia rasa apa yg aku rasa..dan skang minggu exam..mmg aku harap dia mengalami maslah belajar yg kritikal klu betulla dia bz xbole nk hantar aku lgsung kan..(statement kejam, tp aku teraniaya apa!!) karma beb..awat, ingt bdak research xda keja ke nk buat??..what goes around comes around!!

Photobucket

1 comment:

  1. Are you interest to know about Dinar so click the links and know your dream interest.
    Dinar

    ReplyDelete